Over Ons

GreenMarks de nieuwe norm voor het uitvoeren van inspecties voor een veiliger Nederland. De slimme GreenMarks inspectie software zorgt voor helderheid in de inspecties en het beheer van arbeidsmiddelen.

De kracht van GreenMarks

Onze kracht ligt in de onafhankelijkheid die we bedrijfseigenaren bieden. GreenMarks is een slim en gebruiksvriendelijk systeem. Met onze inspectie software helpen we de bedrijfseigenaar bij het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer. GreenMarks is het hulpmiddel voor de controle op ​brandpreventie- en blusmiddelen​, ​hijs- en hefmiddelen​ en de verschillende soorten ​werkplaatsmachines.

Het draait bij GreenMarks volledig om het delen van deskundigheid met iedere gebruiker. De persoonlijke GreenMarks omgeving maakt het namelijk mogelijk om met meerdere gebruikers samen te werken in één portal, bijvoorbeeld als bedrijfseigenaar en inspecteur van een extern inspectiebedrijf. Op deze manier helpt GreenMarks om alle wettelijk verplichte keuringen, inspecties en controles op een deskundige en inzichtelijke manier uit te voeren.

Onze kernwaarden

  • Veilig, stabiel en betrouwbaar
  • Slimme en deskundige inspectie software
  • Flexibel waar het kan én gestructureerd waar nodig!

Onze missie: Nederland veilig met GreenMarks inspectie software!

GreenMarks inspectie software maakt Nederland veiliger door het inspectieproces transparant en eenvoudig te maken. Wij geven bedrijfseigenaren betere instrumenten om dit proces aan te sturen en zorgen voor meer inzicht in de materie en actuele veiligheidsstatus.

Voor externe inspectiebedrijven biedt het werken met GreenMarks ook duidelijke voordelen. We hebben in onze inspectie software een stevige veiligheidsstandaard neergezet met daarin de eisen, richtlijnen en frequentie voor controle. Als externe inspecteur weet je daardoor precies wat je te wachten staat en kun je rechtstreeks schakelen met de bedrijfseigenaar over de actuele veiligheidsstatus van de gecontroleerde arbeidsmiddelen.

Onze software zorgt ervoor dat alles wat geïnspecteerd kan worden op een veilige, snelle en onkraakbare manier wordt gecontroleerd. Voor het meest betrouwbare resultaat zijn de automatisch gegenereerde keuringsrapporten niet-aanpasbaar en makkelijk terug te vinden. Met GreenMarks maken we Nederland daardoor niet alleen veiliger, maar dragen we ook bij aan het efficiënter maken van de volledige inspectieketen.


Direct de voordelen van onze inspectie software ontdekken?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende online demo of maak een afspraak. We praten je graag bij over de mogelijkheden. Je kunt ons bereiken op 0229-220203 of via info@greenmarks.nl​. Tot gauw!

Over GreenMarks

Je hebt een abonnement nodig om "mijn greenmarks" te kunnen benaderen. Via een gebruikersnaam/wachtwoord of een Google Account kun je inloggen. Het abonnement wordt door ons of jouw inspectiebedrijf verstrekt.

Als je bent ingelogd in GreenMarks, zal Google je naam, email en profiel foto delen met ons. Deze gegevens worden inzichtelijk voor de inspectiebedrijven waar jij klant bent. Je e-mailadres wordt alleen gebruikt als "inlog" mechanisme, verder niet.

Zijn er vragen omtrent het gegevens gebruik, stel uw vraag via info@greenmarks.nl​.