IJmond Techniek

Wij gebruiken GreenMarks voor al onze klanten. Na een korte begeleiding zijn ze nu ook tevreden eindgebruikers.

Waarom hebben jullie voor GreenMarks gekozen?

Bij de start van IJmond Techniek waren we direct op zoek naar een online tool vanwege het ontbreken van overzicht. GreenMarks biedt ons niet alleen overzicht, maar geeft ook inzicht in bijna alle te keuren middelen en klanten. Bovendien is de tool flexibel genoeg om ontbrekende arbeidsmiddelen toe te voegen. Eén van de voordelen is dat we snel en makkelijk items per klant kunnen toevoegen, inclusief foto's. Zodra een item is vervangen, kunnen we het weer veilig keuren en eventueel voorzien van een nieuwe foto.

Bovendien zijn items gemakkelijk terug te vinden in de tool. Dit maakt het hele keuringsproces heel eenvoudig. Door direct te zoeken naar het item tijdens het invoeren, vinden we snel alle specifieke eigenschappen en informatie die nodig zijn voor de keuring. Dit zorgt voor een efficiënte en gestroomlijnde keuringsprocedure binnen ons bedrijf en besparen we enorm veel tijd.

Wij hebben te allen tijde inzicht in de veiligheid bij elke klant, welke als eind-verantwoordelijke daar erg blij mee is.

Jacqueline Severijnse

IJmond Techniek & Brandbeveiliging

Wat zijn de voordelen van het gebruik van GreenMarks voor jullie?

Binnen ons bedrijf werken drie keurmeesters. GreenMarks maakt het eenvoudig om snel te achterhalen welke keurmeester welke inspecties heeft uitgevoerd voor welke klant. Daarnaast biedt het systeem waardevol inzicht in het aantal inspecties per klant. Hierdoor kunnen we voor de volgende keuring precies inschatten hoeveel tijd elke keurmeester nodig heeft en welke nieuwe producten er naar verwachting geleverd moeten worden. Als een blusser bijvoorbeeld zijn einddatum heeft overschreden, vervangen wij deze direct. De tool van GreenMarks zorgt ervoor dat de juiste producten meteen worden meegenomen naar de klant, waardoor we bij voorkeur de volledige keurcyclus in één dag kunnen afronden. Alle certificaten zijn dan ook direct beschikbaar voor alle betrokken partijen.

Daarnaast bieden we verschillende veiligheidsproducten aan. Die kunnen we nu met GreenMarks eenvoudig per klant en per item toevoegen. Dit zorgt ervoor dat het betreffende item het volgende jaar direct op de keurlijst staat. Zo kunnen we nog efficiënter werken en blijft het beheer van ons te keuren materiaal geoptimaliseerd.

Ook minder verspillen?

Ook minder tijd verspillen?

Bespaar 1 tot 2 uur per dag met het invoeren van materieelgegevens

Ook minder geld verspillen?

Bespaar kosten door tijdige controles, onderhoud en reparaties aan je materieel

Ook minder materiaal verspillen?

Bespaar materieel door slim te inspecteren en zuinig gebruik van je materieel